luni, 3 martie 2014

Camera bebelusului - culori si vise.

  Ce poate fi mai frumos decat aducerea pe lume a unui bebelus sanatos? Parinti si bunici fericiti, bani si timp cheltuiti :). Dar nimic nu se compara cu asa ceva, asa ca bebele merita tot ce-i mai bun , mai frumos si mai sanatos pentru el. Fie ca-i amenajati o camera special pentru el, fie ca imparte camera cu fratiorul sau surioara mai mare, fie ca dedicati spatiu din dormitorul dvs. pentru patutul bebe-ului, ceva timp si bani trebuie sa cheltuiti pentru amenajarea locului. Totdeauna mi-au placut camerele in culori pastelate, neutre si aerisite, dar daca va plac culorile si visati la vara si cranguri, nu ezitati sa decorati dupa placul si gustul dvs. Dati frau imaginatiei si spor la treaba!

Sursa foto: housetohome.co.uk
                 









joi, 27 februarie 2014

Bucataria visurilor mele.


  Ador bucatariile mari, spatioase, inundate de lumina si pline de farmec! Ce poti sa-ti doresti mai mult la o bucatarie? Decat loc de miscare, geamuri mari si lumina de soare, loc pentru orice ai de depozitat in bucatarie, culori calde si desigur chef de gatit.
Sunt satula de spatiile mici de la bloc, de bucatariile minuscule si neincapatoare in care nu ai loc pentru tine darmite pentru familia ta la mic dejun sau la gatit impreuna.
Va propun cateva imagini selecatate dupa placul meu, dar sunt sigura ca va vor placea si voua!

Sursa foto: http://www.apartmenttherapy.com/
                   Traditional home








marți, 25 februarie 2014

Centrul casei tale - living-ul!









 Consider ca cele mai expuse, dar si cele mai folosite camere din casa ta sunt bucataria si living-ul. De aceea este esential sa atragem cel mai mult atentia la decorarea, mobilarea si infrumusetarea acestor spatii. Cand stam acasa, in living ne petrecem cel mai mult timpul precum si in bucatarie.
Astazi va propun cateva imagini care v-ar putea inspira pentru redefinirea living-ului dvs. Nu uitati sa folositi culori neutre in proportie de 80 la suta si culori tari in proportie de 20 la suta. Astfel, veti crea o atmosfera placuta atat pentru dumneavoastra cat si pentru musafirii dvs. Enjoy!